Skip to main content

Stoppen met roken

Ik kan stoppen wanneer ik wil, toch? Je bent misschien al 20 keer gestopt met roken. Maar ja, wat heb je daaraan als je toch weer een sigaret aansteekt?

Hypnose helpt jou om nog één keer, voorgoed te stoppen met roken. Klinkt dat als een belofte die je jezelf wilt doen?

Ik kan stoppen wanneer ik wil, toch? Je bent misschien al 20 keer gestopt met roken. Maar ja, wat heb je daaraan als je toch weer een sigaret aansteekt?

Hypnose helpt jou om nog één keer, voorgoed te stoppen met roken. Klinkt dat als een belofte die je jezelf wilt doen?

Waarom wil jij stoppen met roken?

Als jij echt wilt stoppen, dan help ik je!

Geld, gezondheid, zwangerschap en/of gezinsuitbreiding, gezeur van anderen dat roken stinkt. Genoeg redenen om nooit meer een sigaret vast te pakken. Maar stoppen met roken is niet makkelijk, dat zal niemand betwisten. Elke verslaving is moeilijk te doorbreken. Maar de eerste stap is niets meer dan het echt te willen. En als jij die stap wilt zetten, dan kan ik het voor jou een stuk makkelijker en haalbaarder maken.

Wil je persoonlijk advies? Bel me op 06-54631969 of vul het contactformulier in.

Hoe gaan we te werk?

Hypnose is het aanspreken van het onbewustzijn. Om dat effectief te doen gaan we ontdekken hoe jij tegen roken aankijkt. Wat zijn de voordelen en wat zijn de nadelen. Wat weegt zwaarder? Met andere woorden: wil jij echt stoppen of niet? Met die informatie gaan we het onbewustzijn aanspreken en overtuigen van wat jij op een bewust niveau vindt van roken.

Visie

Wat is jouw kijk op roken? Wat is er fijn aan en wat niet? 

Mindset

Focus op waarom je wilt stoppen. We spreken je onbewustzijn aan.

Succes

Vanuit je eigen overtuiging lukt het je om te stoppen. Gefeliciteerd!

85% kans dat jij stopt met roken!
Met de juiste motivatie heb jij maar twee sessies nodig!

Veelgestelde vragen over stoppen met roken

Werkt hypnose als ik wil stoppen met roken?

Ja! Als jij gemotiveerd bent om te stoppen met roken, dan biedt hypnotherapie een 85% kans op een leven zonder roken. 

Hoeveel hypnotherapie sessies heb ik nodig om te stoppen met roken?

Meestal zijn er maar één of twee sessies nodig om je te laten stoppen met roken.  Belangrijk is de intrinsieke motivatie die jij zelf meeneemt.

Wat er gebeurt er tijdens een sessie als ik wil stoppen met roken?

In feite hebben wij een gesprek met elkaar. Je blijft volledig in controle. De winst tijdens het gesprek is dat we jouw onbewustzijn aanspreken. Dit maakt dat jij jezelf gaat zien als niet-roker.

Wat kost stoppen met roken via hypnose?

Eigenlijk moet je vragen: "wat levert het op?" Kijk eens wat een pakje sigaretten kost? Tel dat maar eens bij elkaar op over de jaren. En dan heb ik het niet eens over je gezondheid. Zie mijn tarievenpagina voor de kosten. En als jij het echt wilt, dan is één of twee sessies voldoende om te stoppen!

Ben jij klaar om die sigaretten te laten liggen?

Neem contact  met me op als je echt wilt stoppen met roken. In een fijne setting spreken we je onbewustzijn aan en zorg ik dat jij ervoor zorgt dat je stopt met roken!